Cake Pops
Cauldron Cake Pops ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 35. O porție conține 231 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Mergeți la magazin și ridicați topituri de bomboane, topituri de bomboane, bloc de spumă de plastic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cauldron, Aur Sclipici Tort Pops (Lamaie Tort Pops), și Tort Pops Rețetă: Cupcake Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci, folosind apă, ulei și ouă. Mișto. Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Crumble tort într-un castron mare.
Adăugați glazură; se amestecă bine. Formați în bile de 2 inci; așezați pe foaia de prăjituri. Congelați până la fermitate; păstrați la frigider.
Într-un bol cu microunde mediu, bomboanele negre cu microunde se topesc și 4 lingurițe de scurtare neacoperite pe mediu (50%) 1 minut, apoi la intervale de 15 secunde, până se topesc; se amestecă până se omogenizează. Se repetă cu bomboane verde se topește și restul de 2 lingurite de scurtare. Scufundați vârful de 1 băț de acadea aproximativ 1/2 inch în bomboane negre topite și introduceți bățul în 1 bilă de tort nu mai mult de jumătate. Repet. Reveniți la foaia cookie. La frigider 5 minute.
Scoateți din frigider câteva la un moment dat. Înmuiați bilele de tort în bomboane negre (nu atingeți excesul).
Așezați bile de tort, cu vârfurile în jos, pe foaia de prăjituri.
Lăsați să stea până când este setat.
Lingurați bomboane verzi pe partea plată a fiecărei bile de tort. Atașați imediat licorice pentru a arăta ca mâner. Împingeți capătul opus al bățului în blocul de spumă.
Lăsați să stea până când este setat.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.