Caju Romesco Pulpe De Pui

Coapsele de pui caju Romesco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 461 calorii, 20g de proteine, și 40g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos fierbinte, cum ar fi tabasco, caju prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ceapa verde la gratar si sparanghel cu Romesco (Cal Inktifots y Esparragos con Romesco), Pui cu sos Romesco – revelația întregului aliment, și Cotlete de pui cu Romesco și Serrano Cracklin ' s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mediu (350 până la 450). Ardei iute, caju, oțet, suc de lămâie, sos fierbinte și sare într-un blender. Cu motorul pornit, adăugați 1/3 cană de ulei într-un flux constant prin deschiderea capacului până când sosul este neted și mai deschis la culoare. Puneți deoparte jumătate din sos.
Puneți puiul într-un bol și stropiți cu uleiul rămas.
Așezați pielea de pui cu fața în jos pe grătarul de gătit și ungeți cu o parte din sosul romesco rămas. Grătați, întorcându-vă des și periați de fiecare dată cu mai mult sos, până când puiul este bine rumenit și gătit, aproximativ 20 de minute.
Se servește peste cuscus cu sos rezervat pe lateral.