Caise pocate cu apă de trandafir
Caisele braconate cu apă de trandafir necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 253 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr auriu, fistic, câteva picături de apă de trandafir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cardamom și caise înăbușite cu miere cu zară-apă de trandafir Pa, Caise Simple Pocate, și Caise pocate cu vanilie.
Instrucțiuni
Puneți zahărul într-o tigaie medie cu 150 ml apă.
Se încălzește ușor până se dizolvă zahărul, apoi se adaugă caisele și se fierbe timp de 15 minute până se înmoaie. Scoateți focul, stropiți în apa de trandafiri și lăsați să se răcească. Lingura în pahare pentru a servi, acoperită cu câteva bucăți de iaurt și o împrăștiere de nuci.