Caise glazurate la gratar pulpe de pui BBQ
Reteta caise glazurate la gratar pulpe de pui BBQ este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4. O porție conține 239 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coapse de pui, căței de usturoi, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pulpe De Pui Glazurate Cu Caise, Pulpe De Pui La Grătar Glazurate Cu Prune, și Încercați aceste coapse de pui la grătar glazurate cu Tequila în acest weekend pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Presărați coapsele de pui cu sare și piper. Într-un castron mic, combinați toate ingredientele rămase; se amestecă bine. Pune deoparte.
Când grătarul este încălzit, puneți puiul pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 8-10 minute sau pana cand puiul este fraged cu furculita si sucurile curg limpede, intorcandu-se o data si periand cu amestecul de conserve o data la jumatatea timpului de gatire. Aruncați orice amestec de conserve rămas.