Cafenea franceză salata de vară este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 408 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați porumb de miez, muștar dijon, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Franceză Dream Cafe, Natasha ' s Cafe Ghivetch (tocană de vară), și Bistro Salad A La Cafe Flo.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii într-o oală mare cu suficientă apă ușor sărată pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește până se înmoaie, dar totuși ferm. Va dura aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge, se răcește și se taie în bucăți de mușcătură.
3
Într-un castron mare de salată, amestecați împreună uleiul de măsline, usturoiul și muștarul Dijon.
Se amestecă cartofii răciți. Spălați-vă mâinile și folosiți-le pentru a amesteca totul împreună până când sunt bine acoperite cu pansamentul. Se amestecă ușor brânza Romano și se condimentează cu sare și piper după gust. Se răcește timp de o oră înainte de servire.