Cafea-Toffee Desert
Cafea-desert caramele necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 14 și costă 1,06 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 236 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați tortul alimentar angel, toppingul biciuit, extractul vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Angel Toffee Desert, Toffee Mocha Desert, și Tiramisu Toffee Desert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tortul în felii de 1/2 inch. Aranjați felii de tort, suprapuse, în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci; deoparte.
Combinați granulele de cafea, apa fierbinte și vanilia într-un bol mediu; amestecați bine. Se amestecă iaurtul și bomboanele zdrobite.
Întindeți amestecul de iaurt peste feliile de tort. Se amestecă ușor Kahla în topping biciuit și se întinde peste amestecul de iaurt. Acoperiți și congelați timp de 8 ore sau până când este ferm.