Cafea Cr-ul de cafea Cr-ul de cafea Cr-ul de cafea Cr-ul de cafea fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat această băutură. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte degresat, gălbenușuri de ou, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 9 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Dovleac Br Oktivl Oktives, Zmeura Cr Cafea, și Cafea Creme Brulee.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente și 2 linguri de zahăr într-o cratiță medie; adăugați bețișoare de scorțișoară. Gatiti la foc mediu 7 minute sau pana la cald, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute. Aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
3
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Combinați gălbenușurile de ou, 1 lingură de zahăr și sarea într-un bol mediu, amestecând cu un bici. Adăugați treptat amestecul de lapte, amestecând cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Se toarnă amestecul de cremă uniform în 5 (4 uncii) ramekins sau cupe de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Așezați ramekins într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți la 300 timp de 50 de minute sau până când centrul abia se mișcă când ramekin este atins. Răciți cremă în apă în tigaie pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie
8
Scoateți ramekins din tigaie; acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie
9
Îndepărtați cu grijă suprafața fiecărei căni de cremă uscată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
10
Presărați 1 linguriță de zahăr uniform peste fiecare cremă. Ținând o lampă de bucătărie la aproximativ 2 centimetri de partea superioară a 1 cremă, încălziți zahărul, mișcând torța înainte și înapoi, până când zahărul este complet topit și caramelizat (aproximativ 1 minut). Repetați procedura cu cupele de cremă rămase.