Cafea Cr Oktime Oktime Oktime Oktime Oktime Oktime
Cafea Cr-ul de cafea Cr-ul de cafea Cr-ul de cafea Cr-ul de cafea fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat această băutură. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte degresat, gălbenușuri de ou, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 9 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Dovleac Br Oktivl Oktives, Zmeura Cr Cafea, și Cafea Creme Brulee.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente și 2 linguri de zahăr într-o cratiță medie; adăugați bețișoare de scorțișoară. Gatiti la foc mediu 7 minute sau pana la cald, amestecand ocazional.
Scoateți din căldură. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute. Aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Preîncălziți cuptorul la 30
Combinați gălbenușurile de ou, 1 lingură de zahăr și sarea într-un bol mediu, amestecând cu un bici. Adăugați treptat amestecul de lapte, amestecând cu biciul.
Se toarnă amestecul de cremă uniform în 5 (4 uncii) ramekins sau cupe de cremă.
Așezați ramekins într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 300 timp de 50 de minute sau până când centrul abia se mișcă când ramekin este atins. Răciți cremă în apă în tigaie pe un suport de sârmă.
Scoateți ramekins din tigaie; acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Îndepărtați cu grijă suprafața fiecărei căni de cremă uscată cu prosoape de hârtie.
Presărați 1 linguriță de zahăr uniform peste fiecare cremă. Ținând o lampă de bucătărie la aproximativ 2 centimetri de partea superioară a 1 cremă, încălziți zahărul, mișcând torța înainte și înapoi, până când zahărul este complet topit și caramelizat (aproximativ 1 minut). Repetați procedura cu cupele de cremă rămase.
Serviți imediat sau în decurs de 1 oră.