Cafe Select Truffle Fondue
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 320 calorii, 12g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 3,43 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți appenzeller, sparanghel, gruyere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fondue ușor brânză cu cartofi Fingerling, pâine franceză și selectați legume, Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway, și Familie Fondue noapte {Fondue meu preferat + un Giveaway!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți vinul și usturoiul într-o tigaie și puneți la foc mediu.
Adăugați brânzeturile gruyere, appenzeller și Emmenthaler și combinați.
Într-un castron separat, amestecați amidonul de porumb, brandy de cireșe și puțină apă pentru a face un amestec de "tulbureală".
Pe măsură ce brânza începe să se topească și să buleze, adăugați șlamul și amestecați împreună până când conductele sunt fierbinți și netede.
Sus cu sparanghel ras și ulei de trufe.