Cafe Au Lait Pots de Creme
Cafe Au Lait Pots de Creme este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână smântână, ou, pudră de espresso instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Caf nr. de euro, Cafe Au Lait Budinca, și Cafe Au Lait Budinca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Încălziți laptele, smântâna, zaharurile, espresso-ul, vanilia și sarea într-o cratiță medie la foc mic până la fierbere.
Bateți oul și gălbenușurile într-o cană de măsurare și temperați amestecând o cantitate mică din amestecul de smântână în ouă înainte de a adăuga restul amestecului de smântână.
Se toarnă în ramekine de 4 (4 uncii) și se aranjează pe un vas de copt. Umpleți vasul de copt la jumătate cu apă foarte fierbinte, dar nu fierbe, având grijă să nu stropiți apă în ramekins. Puneți la cuptor și coaceți până când marginile sunt setate, dar centrul este încă puțin clătinat, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Scoateți imediat din Baia de apă într-un vas de copt umplut cu gheață pentru a se răci rapid. Păstrați la frigider până la servire.