Bărci Cu Somon Și Castraveți

Bărci Cu Somon Și Castraveți
Somon și castravete bărci este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 261 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați somon, ceapă verde, castraveți kirby și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Bărci cu somon și castraveți, Bărci Cu Somon Și Castraveți, și Somon afumat în bărci de castraveți pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista