Butternut Pound Tort
Butternut Pound Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 639 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,09 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Un amestec de unt, ouă, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bunica ' s Butternut Pound tort, Anul Nou Almond Pound Cake (Tort De Noroc), și Tort Super-Umed Se Amestecă Lamaie Lira Tort.
Instrucțiuni
Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch.
Se amestecă împreună făina și sarea. Pune deoparte.
Combinați laptele evaporat și laptele integral; pus deoparte. Într-un castron mare, cremă împreună untul, scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați aroma de nucă. Bateți amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând doar până se încorporează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 oră și 45 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.