Buta Kakuni (Japoneză fiert Porkbelly)

Buta Kakuni (Japoneză fiert Porkbelly)
Reteta Buta Kakuni (Japoneză fiert Porkbelly) ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 3 ore și 15 minute. O porție conține 346 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți usturoi, 4? runde de ghimbir, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Burtă de porc înăbușită japoneză (buta No Kakuni), Buta no Kakuni, și Buta no Kakuni.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în pătrate de 2 1/2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Puneți burta de porc, cu partea grasă în jos, într-o oală mică cu fund greu (cum ar fi un cuptor olandez), care este suficient de mare pentru a ține carnea de porc într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Puneți oala la foc mediu și lăsați carnea de porc să se prăjească netulburată până se rumenesc pe partea grasă.Întoarceți fiecare bucată și rumeniți cealaltă parte, apoi transferați-o pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ghimbirul, usturoiul și niboshi și și prăjiți până se rumenesc și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați sake-ul și fierbeți până nu mai mirosiți alcool.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
6
Adăugați apa, zahărul, sosul de soia, sarea și readuceți carnea de porc în oală. Aduceți la foc mic și apoi reduceți focul și acoperiți cu un capac etanș.Fierbeți până când burta de porc se destramă-fragedă (aproximativ 2 ore).Strecurați lichidul de fiert și, dacă aveți de gând să serviți kakuni imediat, îndepărtați grăsimea suplimentară. Cel mai bine este să lăsați acest lucru să stea la frigider peste noapte, deoarece acest lucru oferă cărnii șansa de a absorbi mai multă aromă și va face să elimine mult excesul de grăsime easier.To serviți, reîncălziți ușor burta de porc. Feliați și serviți cu o parte din lichidul de fierbere, muștarul fierbinte și verdeața aburită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
VerziiVerzii
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate7
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista