Burtă de porc prăjită cu piersici și rucola cu recoltare târzie
Burta de porc prăjită cu piersici și rucola cu recoltare târzie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1112 calorii, 20g de proteine, și 107G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet de sherry, piper, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată De Rucola Și Ridiche Cu Burtă Caldă De Porc Fiartă, Ananas la grătar, burtă crocantă de porc, Burratan și pizza cu rucola, și Linguine De Recoltare La Sfârșitul Verii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Faceți tăieturi adânci de 1/4 inch în partea cea mai grasă a cărnii de porc. Frecați carnea de porc cu sare kosher și piper proaspăt măcinat. Aranjați ceapa și următoarele 3 ingrediente într-o tigaie mare; stropiți cu ulei, amestecând pentru a acoperi.
Așezați carnea de porc, cea mai grasă parte în sus, pe legume în tigaie.
Coaceți la 300 timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până se înmoaie.
Lăsați să stea 10 minute.
Scoateți carnea de porc din tigaie, rezervând 1 lingură. picături. Aruncați picăturile și legumele rămase.
Gatiti carnea de porc intr-o tigaie din fonta de 12 inci la foc mediu 3 pana la 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste si crocanta.
Se amestecă împreună piersici și următoarele 3 ingrediente.
Căldură rezervată 1 lingură. se scurge într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti amestecul de piersici in picaturi fierbinti, amestecand des, 3 pana la 5 minute sau pana se incalzeste bine. Condimentează cu sare și piper suplimentar după gust. Feliați carnea de porc și serviți cu piersici calde și rucola.
Cheia Cămară. Burta de porc: acest nou chef de bucătar nu are nimic de-a face cu tractul digestiv-este bacon necurat. Comandați-l de la măcelarul dvs. sau cawcawcreek.com.