Burtă De Porc Aburită Cu Castron
Burtica de porc aburită cu castron este o fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 860 calorii, 13g de proteine, și 88G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole fermentată, ulei vegetal, burtă de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Mui choy aburit cu burtă de porc, Burtă de porc aburită cu Lemongrass și Assam, și Găluște de burtă de porc aburită cu unt brun (Manti) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert.
Adăugați carnea de porc în apa clocotită și gătiți timp de 5 minute.
Scoateți carnea de porc din apă și clătiți sub apă curentă rece. Nu aruncați apa de gătit.
Încălziți uleiul vegetal la 350 F într-un wok.
Adăugați carne de porc, cu pielea în jos și prăjiți, tigaie învârtită ocazional, la foc mediu până când pielea este crocantă și maro închis, aproximativ 5 până la 8 minute (aveți grijă, carnea de porc va pulveriza—folosiți o protecție pentru stropire sau un capac ușor, dacă doriți). Întoarceți carnea de porc în oală cu apă și lăsați să se înmoaie timp de 15 minute, până când pielea este încrețită.
Scoateți carnea de porc din lichid și lăsați-o să se răcească. Când carnea de porc este rece, tăiați-o în 1/4 felii, astfel încât fiecare bucată să aibă o fâșie de piele în partea de sus.
Într-un castron puțin adânc de aproximativ 7 până la 8 inci în diametru, așezați carnea de porc în două rânduri îngrijite pe întreaga bază a bolului, inclusiv părțile laterale. Fiecare felie trebuie să se suprapună cu ultima. Fiecare fâșie de piele ar trebui să atingă vasul.
Așezați orice bucăți fragmentate de carne de porc deasupra, apoi lingurați sosul de soia peste toată carnea.
Adăugați ardeii iute murați și fasolea fermentată. Apăsați ya cai peste tot, astfel încât să formeze un capac peste carne. Apăsați ușor pentru a compacta totul în vas.
Așezați vasul într-o inserție de abur, acoperiți cu un capac și aburiți la foc mediu-mare timp de 2 ore, având grijă ca apa de pe fund să nu se usuce.
Pentru a servi, turnați excesul de grăsime și umiditate și așezați o farfurie mare cu susul în jos peste castron. Apucând ferm placa și vasul, inversați pentru a se desface.
Serviți imediat. Resturile pot fi re-aburite ușor.