Burritos Grande
Burritos Grande ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 50 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 66 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați crema knudsen, tortilla de făină, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Burritos El Grande, El Grande Burritos, și Burritos El Grande Făcut Peste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Gatiti carnea cu amestec de condimente conform indicatiilor de pe ambalaj.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 cană smântână.
Întindeți fasolea în centrele de tortilla; se acoperă cu amestec de carne și 1/2 cană de brânză. Îndoiți în părțile opuse ale fiecărei tortilla, apoi înfășurați, în stil burrito.
Așezați, cu cusătura în jos, în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; capac.
Coaceți 25 min. Se acoperă cu brânza rămasă; coaceți, neacoperit, 5 min. sau până se topește.
Se servește acoperit cu smântână rămasă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.