Burgeri vegetali Bulgur cu maioneză de var

Burgeri vegetali Bulgur cu maioneză de var
Reteta bulgur Veggie Burgers cu maioneza de var este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un spectaculos fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, nuci, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri vegetarieni cu maioneză de coriandru, Burgeri vegetarieni cu maioneză Tahini, și Burgeri de somon cu maioneză de var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti jumatate de ceapa cu 1/4 lingurita sare in ulei intr-o cratita mica si grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana devin aurii, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați bulgur și apă și gătiți, acoperit, la foc mic până când apa este absorbită, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
ApăApă
3
Se transferă într-un castron și se amestecă fasolea și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puls amestec bulgur, nuci, usturoi, coriandru, chimen, cayenne, o sare rotunjită de 1/4 linguriță, 1/2 linguriță piper și ceapa rămasă într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
NuciNuci
BulgurBulgur
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ChimenChimen
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Formați 1/2 căni rotunjite de amestec în 4 (31/2-inch-diametru) chiftele. Se răcește cel puțin 10 minute.
6
În timp ce chiftelele se răcesc, amestecați maioneza, coaja și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
SucSuc
7
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (foc mediu pentru gaz). Puneți foaia de grătar perforată pe grătar și preîncălziți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Ungeți chiftelele peste tot cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Foaie de grătar cu ulei, apoi burgeri la grătar pe foaie de grătar, acoperite numai dacă se folosește un grătar pe gaz, rotind cu grijă o dată, până se rumenesc, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Serviți burgeri cu fața deschisă pe pâine prăjită cu maioneză de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
VarVar
1
* Burgerii pot fi gătite pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți chiftelele, rotind cu grijă o dată, până se rumenesc, aproximativ 8 minute în total.* Patties nefierte pot fi refrigerate, acoperite, până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Per porție: 399 calorii, 22g grăsimi (3G saturate), 4mg colesterol, 768mg sodiu, 43G carbohidrați, 10g fibre, 12G proteine
4
Date Nutriționale
5
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista