Burgeri Porcini-Gorgonzola cu vitel Demi-glaciar 4
Burgerii Porcini-Gorgonzola cu carne de vită Demi-glaciară ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 823 calorii. Pentru $ 8.76 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de rulouri rotunde de aluat, tulpină de țelină, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Demi-Glace, Carne De Vită Demi-Glace, și Scoici Arse, Mămăligă, Demi-Glace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați oasele de vițel și sotati până se rumenesc adânc pe toate părțile, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De Vițel
3
Transferați oasele în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ceapa, morcovul și țelina în oală. Saut până se rumeneste, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați 2 căni de apă rece, pastă de roșii, ierburi și boabe de piper; aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Boabe De Piper
Ierburi
Apă
6
Adăugați oase cu orice sucuri acumulate, apoi rămânând 10 căni de apă în oală. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți la foc mic până când stocul este redus la 2 1/2 căni, aproximativ 4 ore. Se strecoară în ceașcă de măsurare din sticlă cu 4 căni, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Puneți la frigider stocul neacoperit 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Stoc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scoateți grăsimea de pe suprafața stocului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
8
Puneți stocul într-o cratiță medie grea; adăugați vin și fierbeți până se reduce la 1 cană demi-glace, aproximativ 25 de minute. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1
Aduceți 2 căni de apă și ciuperci la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați ciupercile în tigaie medie. Turnați încet lichidul înmuiat în tigaie, lăsând în urmă orice sediment. Se fierbe la foc mediu-mare până când lichidul se reduce la glazură, amestecând ocazional, aproximativ 6 minute. Ciuperci reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
3
Transferați pe suprafața de lucru; tocați ciupercile grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
4
Transferați ciupercile și orice sucuri într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați carne, sare și piper; se amestecă ușor. Formați amestecul în șase chiftele groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne
Sare
6
Așezați pe foaia de copt căptușită cu folie. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
7
Preîncălziți broilerul. Reîncălziți demi-glace la foc mediu-mic; adăugați unt și bateți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Bateti
8
Se ia de pe foc.
9
Așezați rulourile, tăiate cu fața în sus, pe foaia de copt. Se fierbe până se prăjește ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Îndepărtați rulourile; mențineți setarea broiler. Aranjați fundul ruloului pe farfurii. Se acoperă cu rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
11
Încălziți 2 skillets mari rezistente la carne la foc mediu-mare; periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
12
Adăugați 3 burgeri în fiecare tigaie. Gatiti la coacerea dorita, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar. Completați fiecare burger cu felie de brânză. Se fierb burgerii până când brânza începe să se topească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Așezați burgeri pe fundul ruloului; puneți niște demi-glace peste. Acoperiți cu blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
14
Serviți, trecând separat demi-glace rămas.
15
* Ciupercile porcini uscate sunt disponibile pe piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și multe supermarketuri