Burgeri Mesa cu Aioli de salvie și chipsuri picante
Mesa Burgers cu Aioli de salvie și chipsuri picante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1014 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână salvie, piper, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri de bizoni cu Aioli picante, Burgeri de miel-Bacon cu Aioli picante, și Prajituri de cartofi si salvie cu Aioli de lamaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Notă privind timpul de gătire: este posibil să puteți reduce timpul total petrecut la gătit dacă gătiți unele articole simultan.Pregătiți aioli (puteți face acest lucru din timp): puneți maioneză, căței de usturoi, salvie proaspătă, ulei de măsline și suc proaspăt de lămâie într-un mic robot de bucătărie sau blender.Se amestecă până se omogenizează și devine cremos; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Salvie Proaspătă
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aioli
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se amestecă împreună carne măcinată, dovlecei, ou bătut, salvie, oțet, usturoi, sare și piper.Formați - vă în 4 chiftele și dați-le la frigider pe hârtie cerată până la timp pentru a găti.Curățați cartofii dulci.Folosind un robot de bucătărie sau mandolină, radeți cartofii pe cea mai subțire setare (ar trebui să fie la fel de subțiri ca un cip de cartofi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Încălziți uleiul la o adâncime de câțiva centimetri într-o tigaie mare sau folosiți o friteuză.Gătiți așchii de cartofi dulci în loturi mici până când sunt crocante (aproximativ la jumătatea gătitului le puteți apăsa puțin pe partea laterală a friteuzei pentru a le reduce forma plată).Dacă doriți să vă coaceți chipsurile în loc să le prăjiți, așezați așchii de cartofi dulci într-o pungă mare de plastic cu câteva linguri de ulei (suficient pentru a acoperi) și agitați ușor punga până când așchii sunt ușor acoperiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Sos De Curcan, încălzit
Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați așchii pe o foaie de copt unsă și coaceți la 177° timp de aproximativ 20 de minute, apoi întoarceți chipsurile și coaceți încă 10 minute sau până când sunt crocante (urmăriți-le pentru a nu arde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se scurge pe prosopul de hârtie și se condimentează imediat cu sare și o stropire de piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Încălziți 2 linguri de unt și 1 lingură de ulei într-o tigaie mare.Gatiti feliile de ceapa la foc mediu-mic pana se caramelizeaza; păstrați cald până este nevoie.Grătați prăjiturile peste cărbuni fierbinți medii (asigurați-vă că folosiți un grătar cu plasă fină și ungeți-l bine pentru a reduce lipirea) sau gătiți într-o tigaie mare sau grătar timp de 7-8 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte.Farfurie burgeri pe rulouri kaiser prăjite cu aioli de salvie, ceapă la grătar și câteva chipsuri de cartofi dulci (sau pot avea chipsuri pe lateral).Folosirea brânzei pe burgeri este opțională, dar aș recomanda un cheddar ascuțit dacă mergeți cu asta.Orice aioli în plus poate fi refrigerat și folosit ca o baie pentru crudite, legume fierte etc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kaiser Bun
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Aioli
Sos De Curcan, încălzit
1/2 Crenguță Rozmarin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch