Burgeri Kentucky Burgoo și Succotash de Sud

Burgeri Kentucky Burgoo și Succotash de Sud
Kentucky Burgoo Burgers și Southern Succotash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 4.78 pe portie. O porție conține 1015 calorii, 54g de proteine, și 58G de grăsime. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. Mergeți la magazin și ridicați fasole murată plus 1 lingură suc de murat, porumb, fasole lima și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 90%. Rețete similare includ Burgeri Kentucky Burgoo și Succotash de Sud, Kentucky Burgoo, și Kentucky Burgoo.

Instrucțiuni

1
Se amestecă carnea cu boia de ardei, usturoi, Worcestershire, pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CarneCarne
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu cu o lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei. Formați 4 torturi mari și faceți o indentare în centrul fiecărui burger pentru a contracara umflătura burgerului care se întâmplă pe măsură ce carnea se gătește. Gatiti burgeri 6 minute pe fiecare parte, de cotitură o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Încălziți o oală mică la foc mediu cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, globul ocular.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa și ardeii, gătiți 8 până la 10 minute, apoi adăugați sare, piper, oțet și zahăr brun. Se amestecă 1 minut, se adaugă sosul de roșii și se reduce focul la minim. Simmer 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Zahăr BrunZahăr Brun
ArdeiArdei
OțetOțet
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
5
Încălziți o tigaie medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați limas, porumb, okra, fasole murată, sos fierbinte, cimbru, sare și piper și gătiți să se încălzească timp de 5 până la 6 minute. Aruncați scallions și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ceapa VerdeCeapa Verde
FasoleFasole
CimbruCimbru
PorumbPorumb
BameBame
8
Serviți burgeri pe brioșe prăjite cu unt, cu topping de piper și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CeapăCeapă
9
Serviți succotash alături.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista