Burgeri Din Fontă
Burgerii din fontă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.91 pe portie. O porție conține 489 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de maioneză de canola, salată verde, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 47%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burgeri Din Fontă, Friptură De Oală Din Fontă, și Paella Din Fontă.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti chiftelele, împărțiți carnea de vită în 4 porții, modelând ușor fiecare într-o chiftelă groasă de 1/2 inch.
Se presară uniform cu sare. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Pentru a pregăti răspândirea hreanului, combinați maioneza și următoarele 3 ingrediente (prin ketchup) într-un castron mic. Pune deoparte.
Pentru a pregăti gustul, gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie cu o lingură cu fante.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; gatiti 15 minute sau pana se rumenesc.
Combinați slănina, amestecul de ceapă, arpagicul, sosul Worcestershire și piperul într-un castron mic.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați chiftele; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Întindeți 1 1/2 lingurițe de hrean întinse pe părțile tăiate ale fiecărei jumătăți de COC. Jumătatea inferioară superioară a fiecărui coc cu 1 patty, 1/4 cană de gust, 1 felie de roșii, 1/4 cană de salată și jumătatea superioară a chiflei.