Burgeri delicioși de pește ahi cu arpagic
Burgeri delicioși de pește ahi cu arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 285 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, maioneză, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor remarcabil spoonacular de 90%. Încercați Burgeri delicioși de pește ahi cu arpagic, Flying Sean Urchin Paste cu icre de pește și arpagic din ' The Catch, și Pește în colete de hârtie cu praz, fenicul, arpagic și vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună tonul, morcovul, ceapa, arpagicul, ouăle, firimiturile panko și maioneza. Se condimentează cu sare de usturoi și piper negru. Formați-vă în patties.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Aranjați chiftele în tigaie (doar câte se vor potrivi cu ușurință în tigaie). Gatiti, neacoperit, 10 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.