Burgeri de ton cu glazură de ananas

Reteta burgeri de ton cu glazura de ananas este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $ 6.89 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 529 calorii, 47G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de rulouri, oțet de vin, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Burgeri de ton cu glazură de ananas-muștar și Chile verde-gust de murături, Ton Condimentat Cu Glazură De Ananas, și Burgeri de ton galben cu glazură de ghimbir-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de ananas, oțetul, ghimbirul, sosul de soia și zahărul brun într-o cratiță mică și dați la fiert. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când volumul este redus la jumătate, aproximativ 30 de minute.
Adăugați ketchup - ul și gătiți încă 5 minute.
Scoateți din căldură și adăugați sucul de lămâie și piperul alb.
Forma tonul sol ferm în 4 chiftele rotunde uniforme despre 1 1 / 2inches grosime.
Se pune la frigider 30 de minute. (Burgerii trebuie să fie foarte reci pentru a-și menține forma atunci când gătesc)
Ungeți ușor ambele părți ale burgerilor cu glazura de ananas și condimentați cu sare și piper după gust.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu mare până la fumat. Gatiti burgeri, ungand de multe ori cu glazura pana cand fierte la doneness dorit
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Expoziționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.