Burgeri De Somon
Burgerii de somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 156 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 19 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, panko, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Burgeri de somon cu mărar și Old Bay (și câștigă un an de somon prins sălbatic!), Burgeri De Somon, și Burgeri De Somon.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie, pulsează somonul, panko și albușul de ou până când somonul este tocat mărunt.
Formați somonul în chiftele de 4 (4 inci); condimentează cu sare și piper.
Încălziți grătarul la mediu-înalt; gătiți, întorcându-vă o dată, până când burgerii sunt doar fierți (5-7 minute pe fiecare parte).
Se servește cu toppinguri și chifle dorite.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.