Burgeri de pui cu tigaie cu ghimbir, Scallions și maioneză Sriracha

Burgerii de pui Skillet cu ghimbir, Scallions și maioneză Sriracha ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 432 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână maioneză, salată de unt, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 295 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri suculenți de curcan cu maioneză Sriracha și Scallions carbonizate, Burgeri de somon la grătar cu 5 ingrediente cu maioneză Sriracha, și Burgeri asiatici de curcan cu Avocado și maioneză de var Sriracha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic de servire, combinați maioneza și sriracha, adăugând mai mult sriracha după dorință până când se atinge nivelul de căldură dorit.
Combinați puiul, coriandrul tocat, ghimbirul, usturoiul, ceapa verde și un vârf generos de sare într-un bol de amestecare doar până când sunt combinate, asigurându-vă că nu manipulați în exces carnea. Formați în patru paturi.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați burgerii și gătiți până când fundul este maro și crocant,aproximativ 4 minute. Întoarceți și repetați pe cealaltă parte, cu 3 până la 4 minute mai mult, acoperind ultimul minut. Patties ar trebui să înregistreze 150 până la 155 F pe un termometru cu citire instantanee.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Așezați salata pe chifla de jos, deasupra cu tortele, adăugați frunzele întregi de coriandru rămase.
Se întinde cu maioneză sriracha sau se servește pe lateral pentru scufundare