Burgeri De Porc Apple Jack Cu Marmeladă De Mere-Fenicul

Apple Jack burgeri de porc cu marmeladă de mere-fenicul necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 592 calorii, 23g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Dacă aveți carne de porc măcinată, sare, pudră de usturoi mccormick gourmet recipe box și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu crustă de fenicul și măr, Filet De Porc Prăjit Cu Mere Și Fenicul, și Cotlet de porc cu măr, fenicul și cimbru.
Instrucțiuni
Tăiați mărul în sferturi.
Tăiați miezul departe de fiecare felie. Radeți 1 felie într-un castron mic; adăugați maioneză, zahăr granulat și oțet și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare după gust. Tăiați mărunt restul de 3 felii de mere.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați mere tocate, 1/2 linguriță. semințe de fenicul și ardei roșu zdrobit și gătiți, amestecând des, 10 până la 12 minute sau până când merele devin maronii aurii. Reduceți căldura la mediu scăzut și adăugați zahăr brun, whisky, oțet și 1/4 linguriță. sare. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand amestecul este ingrosat. (
Amestecul va fi o consistență de sirop.)
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.
Combinați 1/3 cană de apă clocotită, următoarele 3 ingrediente, rămânând 1/2 linguriță. semințe de fenicul și restul de 1/2 linguriță. sare într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană.
Lăsați să stea 10 până la 15 minute sau la temperatura camerei.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Combinați amestecul de porc și apă într-un castron mare până când se amestecă și lichidul este absorbit. (Nu suprasolicitați amestecul de carne.) Formați amestecul în 5 torturi subțiri. (Patties nu trebuie să aibă o grosime mai mare de 1/2 inch.)
Grătare, acoperite cu capac pentru grătar, peste 350 până la 400 (mediu-înalt) încălziți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Top fiecare patty cu 1 felie de brânză în timpul ultimului 1 minut de grill-ul.
Scoateți din grătar și lăsați să stea 5 până la 10 minute.
Întindeți amestecul de maioneză uniform pe părțile tăiate ale chiflelor de hamburger de jos. Sus cu burgeri. Se amestecă uniform amestecul de mere peste burgeri; acoperiți cu blaturi de chifle.