Burgeri De Parmezan De Pui
Burgerii de parmezan de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 419 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,72 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, brânză mozzarella parțial degresată, pui măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Burgeri De Parmezan De Pui, Burgeri De Parmezan De Pui, și Burgeri De Parmezan De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați rulourile în jumătate.
Așezați pâinea, tăiată cu fața în sus, pe o foaie de copt. Se fierbe timp de 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pâinea din tigaie. Frecați fiecare felie cu partea tăiată de usturoi. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați puiul, 1/3 cană marinara, rozmarinul, cimbrul, ardeiul roșu, sarea și piperul negru. Împărțiți în 2 porții, modelând fiecare într-un patty gros de 1/4 inci.
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați chiftele în tigaie; gătiți timp de 3 minute. Rândul său, chiftele, și locul tigaie în cuptor.
Coaceți la 375 timp de 8 minute. Topiți fiecare patty cu 2 linguri de brânză; coaceți 1 minut.
Strat jumătate de Jos din fiecare rola cu 2 frunze de busuioc, 1 patty, 1 lingura marinara, 2 frunze de busuioc, și rola de sus.