Burgeri de orez cu fasole neagră

Burgeri de orez cu fasole neagră
Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă burgerii de orez cu fasole neagră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 498 de calorii. Pentru 1,34 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. Dacă aveți la îndemână orez brun, smântână, frunze de salată verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 68%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și burgeri cu orez cu fasole neagră, burgeri cu fasole neagră de sud-vest + orez cu legume și burgeri cubanez cu fasole neagră și mojo cu orez cu tostone cu gălăgie + usturoi.

Instrucțiuni

1
Se zdrobește fasolea cu o furculiță într-un castron mare. Se amestecă orezul, ceapa, ouul, pesmetul și 2 linguri de salsa; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încinge o tigaie mare antiaderență la foc mediu; se aruncă amestecul de fasole cu 1/2 cană în tigaie și se aplatizează la o grosime de 1/2 inch. Gatiti pana fiecare parte este tare si rumenita, 4 pana la 5 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Combinați smântâna și 4 linguri de salsa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți un burger de fasole pe chiflă cu o frunză de salată verde, 1 felie de brânză Cheddar și acoperiți cu amestec de salsa. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Bean BurgerBean Burger
Dientes De AjoDientes De Ajo
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista