Burgeri de miel și feta cu iaurt mentolat

Burgeri de miel și feta cu iaurt mentolat
Burgerii de miel și feta cu iaurt mentolat ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 128 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food are 95 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, uleiul de floarea soarelui, iaurtul natural și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Încercați Burgeri De Miel Cu Usturoi-Feta Cu Sos De Castravete-Iaurt, Burgeri De Miel Și Feta, și Burgeri De Miel, Spanac, Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți scufundarea amestecând iaurtul și menta cu puțin condiment, apoi răciți până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
2
Puneți carnea de miel într-un castron mare cu condimente, ardei iute, ierburi, sos Worcestershire și ou. Condimentează, apoi pune mâna și amestecă bine. Împărțiți amestecul în 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Miel MăcinatMiel Măcinat
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Formați în burgeri, împingând un cub de brânză în centrul fiecăruia și sigilând. Se răcește până chiar înainte de sosirea oaspeților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6 și încălziți uleiul într-o tigaie. Se prăjesc burgerii timp de 1-2 minute până se rumenesc pe fiecare parte, apoi se transferă într-o tavă de copt. Pune în cuptor timp de 5-10 minute până când fierte prin conducte și fierbinte. Îngrămădiți pe o farfurie mare și serviți cu scufundarea pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez

Vin recomandat: Malbec, Merlot, Zinfandel

Malbec, Merlot și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau Zinfandel piperat. Ai putea încerca Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Roșu violet intens. Arome complexe de condimente și fructe: fructe de pădure roșii proaspete cu note de violete combinate cu condimente de copt. Aciditate vibrantă și palat mediu elegant, cu textură mătăsoasă.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Revista