Burgeri de fasole neagră cu salsa
Burgers cu fasole neagră Salsa este o rețetă americană care servește 4. Pentru 1,11 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 372 de calorii, 16 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână ardei jalapeno, coriandru, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt burgeri de fasole neagră cu salsa, burgeri de fasole neagră cu salsa de mango și burgeri de fasole neagră și legume cu salsa de porumb.
Instrucțiuni
Pune fasolea într-un robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați pesmetul, roșia, jalapeno, oul, coriandru și usturoiul.
Se amestecă până se combină. Modelați în patru chifle.
Într-o tigaie mare antiaderență, gătiți chiftele în ulei în reprize la foc mediu timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Serviți pe chifle. Acoperiți cu smântână și guacamole dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Tempranillo
Bean Burger poate fi combinat cu Pinot Noir și Tempranillo. Deoarece burgerii vegetali sunt de obicei slabi, veți dori vinuri cu tanin scăzut până la mediu. Pinot noir este o alegere excelentă. O altă opțiune este tempranillo spaniol, care se împerechează frumos cu aromele pământești pe care le puteți avea de la fasole, linte, ciuperci etc. Un vin pe care l-ați putea încerca este Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Acesta este un vin pentru învechire, dar plăcut de băut chiar acum. Nasul complex prezintă arome de mure, conserve de prune și lemn de santal. Gustul, larg și fără sudură, arată un echilibru perfect între fructele atractive și stejarul elegant. Aciditatea vie duce vinul până la capăt și asigură potențialul de învechire îndelungat al acestui vin magnific.