Burgeri de curcan cu gust de afine

Turcia burgeri cu gust de afine ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 366 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.75 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de afine cu fructe întregi, ceapă, curcan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri de curcan cu gust de sfeclă roșie, Burgeri de curcan cu mărar cu gust de sfeclă, și Burgeri de curcan cu gust de ceapă dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face gustul de afine, într-un castron mic, amestecați împreună sosul de afine, hreanul, sucul de lămâie, scorțișoara și cuișoarele. Se condimentează cu sare și piper.
Lăsați gustul să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute înainte de utilizare sau acoperiți și refrigerați până la 24 de ore. Readuceți gustul la temperatura camerei înainte using.In o tigaie mică la foc mediu, topiți untul.
Adăugați țelina și ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească completely.In într-un castron mare, combinați curcanul, pâinea de porumb, pătrunjelul, Salvia, cimbru, condimentele de pasăre, sarea, piperul, oul și amestecul de ceapă. Folosind mâinile, amestecați ingredientele până când sunt distribuite uniform. Împărțiți amestecul în 4 porțiuni egale și formați fiecare într-un patty de 4 până la 4 1/2 inci în diametru și aproximativ 3/4 inch grosime. Aveți grijă să nu manipulați carnea mai mult decât este necesar sau să compactați prea mult chiftelele.Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru grătar direct la foc mediu-mare. Ungeți grătarul.Grătați burgerii peste cea mai fierbinte parte a unui foc de cărbune sau direct peste elementele de căldură ale unui grătar cu gaz, rotind o dată, până când este opac, 6 până la 7 minute pe fiecare parte. Cu aproximativ 1 minut înainte ca burgerii să fie gata, așezați rulourile, tăiați părțile în jos, de-a lungul marginilor unui grătar cu cărbune unde căldura este mai puțin intensă sau pe o zonă a unui grătar cu gaz cu foc mai mic și grătiți până se prăjesc ușor.
Serviți burgerii în chifle cu gustul de afine.
Servește 6.Adaptat din Williams-Sonoma, elementele esențiale ale grătarului, de Denis Kelly, Melanie Barnard, Barbara Grunes și Michael McLaughlin (Oxmoor House, 2003).