Burgeri De Curcan Cu Aromă Greacă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de curcan cu aromă greacă. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 349 calorii, 36g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți mărar, curcan măcinat, albuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri De Curcan Cu Aromă De Ziua Recunoștinței, Burgeri De Curcan Grecesc, și Burgeri De Curcan Grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușul de ou într-un castron mare; bate ușor cu un bici.
Adăugați ceapa și următoarele 6 ingrediente (prin curcan); se amestecă bine pentru a se combina. Împărțiți amestecul de curcan în 4 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați patties la tigaie; gatiti 8 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Așezați chiftele pe jumătățile inferioare ale chiflelor de hamburger. Împărțiți ardeii uniform între burgeri; acoperiți cu jumătăți superioare de chifle.
Notă: pentru a îngheța porții suplimentare, înfășurați fiecare tort nefiert individual mai întâi în folie de plastic și apoi în folie de aluminiu rezistentă. Congelați până la 2 luni. Pentru a servi, dezghețați chiftelele complet în frigider, apoi gătiți și serviți conform instrucțiunilor.