Burgeri de curcan Buffalo pentru doi

Burgeri de curcan Buffalo pentru doi
Dacă aveți în jur 25 minute pentru a petrece în bucătărie, burgeri Buffalo Turcia pentru doi ar putea fi un uimitor fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru $2.65 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 274 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos de salată cu brânză, curcan măcinat, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Burgeri De Curcan Buffalo, Burgeri De Curcan Buffalo, și Burgeri de curcan Buffalo: puneți niște condimente în burger night.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 lingurițe de sos fierbinte, chimen, praf de chili, usturoi, sare și piper. Zdrobiți curcanul peste amestec și amestecați bine. Formați în două chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți chiftelele la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 165 km.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se servește pe chifle cu salată, țelină, sos de brânză albastră și sos fierbinte rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru burgerii de curcan. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau Zinfandel piperat. Puteți încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Harris Vineyard este situat în vestul Oakville, chiar la est de branding Iron Vineyard. Cele cinci acri ale Nickel & Nickel sunt alcătuite din două blocuri care oferă o expunere sudică și un sol de lut argilos pietros. Trecerile de subțiere permit fiecărui grup să atârne liber, optimizând sistemul de spalier și profitând de climatul cald pentru a ajunge la maturitate deplină.Harris Merlot este foarte consistent de la vintage la vintage, iar acest vin nu face excepție. Fructele frumoase de fructe de pădure și prune se integrează cu arome de salvie, trabuc, pământ și plantă uscată. Acest vintage are un element prăfuit atrăgător, iar stejarul adaugă un indiciu de cărbune. Textura mătăsoasă și taninurile rotunde duc aceste arome până la un finisaj lung și echilibrat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista