Burgeri De Ceapă Teriyaki

Burgeri De Ceapă Teriyaki
Teriyaki ceapa burgeri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 669 calorii, 32g de proteine, și 44G de grăsime. Dacă aveți brânză cheddar, ceapă prăjită franceză, chifle de hamburger și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 53 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri De Ceapă Teriyaki, Teriyaki Burgers, și Teriyaki Burgers pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună carnea de vită măcinată, marinada teriyaki și ceapa prăjită. Formați amestecul în 4 patties.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Ungeți ușor suprafața grătarului și așezați chiftele pe grătarul preîncălzit. Grătar timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când este bine făcut. Se acoperă cu brânză și se servește pe chifle de hamburger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fram Wines Chenin Blanc. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Fram Vinuri Chenin Blanc
Fram Vinuri Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, pe o fermă care are vedere la mecca raci de Lambertsbay pe de o parte, și olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica deosebită a Chenin blanc din această zonă, combinând-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubitori aici.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista