Burgeri De Ceapă Franceză La Grătar
Burgerii de ceapă franceză la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.57 pe portie. O porție conține 516 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, baie de ceapă, frunze de salată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Burgeri De Ceapă Franceză La Grătar, Burgeri De Ceapă Franceză, și Burgeri De Ceapă Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Se amestecă carne de vită, amestec de supă (uscat), baie de ceapă, pesmet și piper. Formați amestecul în 8 chiftele de aproximativ 3/4 inch grosime.
Grill patties neacoperit 4 la 6 inci de la foc mediu 10 la 15 minute, de cotitură o dată, până când termometrul de carne introdus în centrul patties citește 160 F.
Așezați frunzele de salată și feliile de roșii pe jumătățile inferioare ale rulourilor; se acoperă cu burgeri, ketchup și murături. Se acoperă cu jumătățile de rulou rămase.