Burgeri De Ceapă Franceză La Grătar

Burgeri De Ceapă Franceză La Grătar
Burgerii de ceapă franceză la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.57 pe portie. O porție conține 516 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, baie de ceapă, frunze de salată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Burgeri De Ceapă Franceză La Grătar, Burgeri De Ceapă Franceză, și Burgeri De Ceapă Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Se amestecă carne de vită, amestec de supă (uscat), baie de ceapă, pesmet și piper. Formați amestecul în 8 chiftele de aproximativ 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceapa DipCeapa Dip
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Grill patties neacoperit 4 la 6 inci de la foc mediu 10 la 15 minute, de cotitură o dată, până când termometrul de carne introdus în centrul patties citește 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați frunzele de salată și feliile de roșii pe jumătățile inferioare ale rulourilor; se acoperă cu burgeri, ketchup și murături. Se acoperă cu jumătățile de rulou rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista