Burgeri De Carne De Vânat La Cuptor
Reteta burgeri de carne de vânat coapte ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 40 minute. O porție conține 286 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați muștar, ou, vânat măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri De Vânat, Burgeri De Vânat La Sol, și Mini-Burgeri De Vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ovăzul, laptele, ceapa, oul și sarea condimentată. Zdrobiți carnea de vânat și carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Forma în opt chiftele; loc într-un Uns 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Într-un castron mic, bateți ketchup-ul, zahărul brun, sosul Worcestershire și muștarul până se amestecă. Spoon peste patties.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute pentru 22-26 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de minute și sucurile se limpezesc.
Serviți pe rulouri cu brânză și roșii, dacă doriți.