Buffalo burgeri de carne de vită necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 440 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Un amestec de rulouri kaiser, sos fierbinte, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 21%. Rețete similare sunt Burgeri De Curcan Buffalo, Buffalo Quinoa Burgers, și Burgeri De Pui De Bivol.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți untul și zahărul brun până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați maioneză și sos fierbinte; bate până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3
Zdrobiți carnea de vită într-un castron mare; se presară cu sare și piper și se amestecă bine. Formați în șase patties.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Burgeri la grătar, acoperiți, la foc mediu timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 160 de kilograme și sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
5
Așezați pe role. Topiți fiecare cu 2 linguri de maioneză de bivol și 1 lingură de țelină și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Bizon
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale