Burgeri cu orez și fasole neagră

Burgerii cu orez și fasole neagră se prepară aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 435 de calorii , 21 g de proteine și 15 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 4 porții. Pentru 1,32 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de salată verde, brânză cheddar, salsa și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncării americane. Merge bine ca fel principal. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 66% , ceea ce este bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Burgerii cu fasole neagră și legume cu salsa de porumb , Burgerii cu fasole neagră umpluți cu brânză Chipotle și cremă de avocado și Burgerii picanți cu fasole neagră Just Julie's BBQ .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, zdrobiți fasolea cu o furculiță.
Adăugați orezul, ceapa, oul și 2 linguri de salsa; amestecați bine. Puneți 1/2 cană de sare într-o tigaie mare antiaderentă, unsă cu spray de gătit. Aplatizați până la o grosime de 1,2 cm. Gătiți la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când se rumenește și devine ferm.
Într-un castron mic, combinați smântâna și salsa rămasă.
Așezați o frunză de salată, burgerul, amestecul de smântână și o felie de brânză pe chiflă.