Burgeri Cu Ceapă Murată-Chutney

Reteta murat ceapa-Chutney burgeri ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 3 ore. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 493 calorii, 41G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați toppinguri: pene de brânză, gust de ceapă, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri De Curcan Cu Mărar Cu Ceapă Roșie Murată Și Sfeclă, Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S, și Burgeri greci de pui {cu ceapă roșie murată și sos de iaurt grecesc} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Combinați ușor primele 5 ingrediente. Se amestecă ceapa și chutney-ul de mango în amestecul de carne. Formați amestecul în chiftele de 6 (5 inci).
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 17
Serviți pe chifle de Hamburger de casă. Completați fiecare burger cu o pană mică de brânză albastră, rucola, muștar Dijon din cereale integrale și gust de ceapă roșie.