Burgeri cu Bacon pe chifle Brioche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgeri de slănină pe chifle Brioche. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 214 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână brie, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Burgeri cu Bacon pe chifle Brioche, Brioche Buns, și Brioche Hamburger Buns pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați ceapa cu 2 linguri de ulei de măsline și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-un castron mic, bateți maioneza cu sucul de lămâie. Bateți treptat restul de 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și rupeți fiecare bandă în jumătate.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Formați carnea măcinată în opt torturi. Condimentează generos cu sare și piper și unge cu ulei de măsline. Grătiți la foc moderat până se rumenesc bine pe fund, 5 minute. Întoarceți burgerii, movilați brie deasupra și grătiți timp de 4 minute mai mult, până când brânza este ușor topită și burgerii sunt mediu-rari.
Întindeți maioneza cu lămâie pe părțile tăiate ale chiflelor; așezați burgerii pe fund și deasupra cu slănina și ceapa. Închideți burgerii și serviți imediat.