Burgeri Ale House cu compot de ceapă roșie

Burgeri Ale House cu compot de ceapă roșie
Ale House Burgers cu compot de ceapă roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 1213 calorii, 68G de proteine, și 75g de grăsime. Pentru $ 4.3 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 18 minute. Dacă aveți bere, cheddar, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Steak House Burgers, și Ceapa dulce și brânză Parker Casa buzunare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie adăugați 1/2 cană apă, bere, zahăr brun și ceapă roșie. Condimentează cu sare și piper, după gust și amestecă pentru a combina. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Se fierbe, amestecând ocazional aproximativ 1 oră sau până când amestecul s-a îngroșat și s-a redus la aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Zahăr BrunZahăr Brun
Ceapă RoșieCeapă Roșie
ApăApă
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Într-un castron mare se amestecă împreună carnea de vită măcinată, berea și condimentul la grătar până se încorporează bine. Rezervați jumătate din amestec pentru rețeta rotundă de carne 2. Formați carnea de vită rămasă în 4 porții egale și aplatizați fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente La GrătarCondimente La Grătar
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Carne De VităCarne De Vită
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
BolBol
2
Așezați 2 linguri de brânză în centrul fiecăruia și înfășurați marginile în jurul brânzei pentru a forma o bilă. Aplatizați fiecare minge în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
FolieFolie
3
Așezați pe platou și acoperiți. Refrigerați dacă nu gătiți imediat.
4
Configurați grătarul sau tigaia interioară pentru gătit direct la foc mediu-mare. Când sunteți gata să începeți grătarul, ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Așezați chiftelele pe grătarul cu ulei fierbinte și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Serviți peste salată pe chifle prăjite acoperite cu compot de ceapă roșie. (Rezervați compotul rămas pentru Runda 2 Ale și carnea de ceapă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
CompotCompot
Salată VerdeSalată Verde
CeapăCeapă
RolaRola
AleAle
DificultateExpert
Gata În1 h, 18 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista