Burger De Usturoi Prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerul de usturoi prăjit. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.58 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1273 calorii, 58G de proteine, și 75g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați pâine crustă, căței de usturoi, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Burger De Usturoi Prăjit, Sunny ' s Garlic Ranch Burger, și Burger de dovlecei de curcan cu maioneză de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul. Într-un castron, amestecați carnea, sarea și piperul și pasta de usturoi prăjită.
Formați 4 burgeri folosind o matriță, partea superioară a unui capac sau mâinile. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați până când sunteți gata să le grătați.
Gatiti burgerii la foc fierbinte pana cand se atinge temperatura dorita.
Între timp: împărțiți bucățile de pâine și scoateți o parte din Centrul moale pentru a face o gaură pentru burger.
Așezați pâinea cu fața în jos pe grătar pentru a prăji.
Așezați burgerul în pâine și acoperiți cu condimentele preferate.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți o cratiță rezistentă la cuptor pe plită. Când este fierbinte, adăugați uleiul de măsline extravirgin. Apoi, adăugați cuișoarele și condimentați cu sare și piper.
Lăsați cuișoarele să înceapă să se caramelizeze, apoi puneți tigaia în cuptorul preîncălzit.
Prăjiți cuișoarele la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau până se rumenesc frumos. (Pornirea usturoiului pe aragaz va economisi cel puțin 20 de minute de timp de prăjire).
Când este suficient de rece pentru a se descurca ușor, puneți usturoiul prăjit într-un castron mic, amestecați cu o furculiță și adăugați ulei din tigaie până se formează o pastă. A se păstra, bine acoperit, la frigider, timp de până la 1 săptămână.