Burger de ton cu aripioare galbene cu gust de castraveți japonezi și aioli Wasabi

Burger de ton cu aripioare galbene cu gust de castraveți japonezi și aioli Wasabi
Burgerul de ton galben cu gust de castravete japonez și aioli Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1195 calorii, 47G de proteine, și 101G de grăsime fiecare. Pentru $ 7.01 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de susan, ton cu aripioare galbene și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Davey e fript Yellowfin Tunan și savura, Ton asiatic la grătar cu Aioli Wasabi, și Burger de ton ars cu față deschisă cu maioneză Wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pudra de wasabi, sucul de portocale, sucul de lămâie, 1 lingură de ghimbir murat în vasul unui mini robot de bucătărie sau mortar și pistil. Puree sau macină până se omogenizează complet. Răsturnați amestecul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Wasabi PulbereWasabi Pulbere
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Combinați felii de castraveți, inele de ceapă roșie, oțet de orez, zahăr și sare de linguriță de linguriță într-un castron; aruncați pentru a combina. Puneți deoparte cel puțin 1 oră. Sau refrigerați până la 1 zi înainte de utilizare. Faceți amestecul de burger: pulsați tonul într-un robot de bucătărie de 12 sau 15 ori, răzuind părțile laterale la jumătate, pentru a crea bucăți de mărimea unui bob de mazăre. Puteți folosi alternativ un cuțit de bucătar. Răsturnați tonul într-un bol mare de amestecare și adăugați ceapa roșie tăiată cubulețe, ghimbirul murat rămas, pasta de chili, sosul de soia, uleiul de susan, restul de 2 linguri de maioneză, pesmetul Panko și câte un vârf de sare și piper. Se amestecă bine și se formează în 2 torturi groase de un inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ghimbir MuratGhimbir Murat
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Pastă De ChiliPastă De Chili
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Se pune pe o farfurie și se dă la frigider, acoperit cel puțin 1 oră și până la 3 ore. Ungeți ușor o tigaie din fontă sau antiaderentă și apoi încălziți-o la foc mediu. Așezați ușor chiftelele de ton pe suprafața încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Așezați chiflele pe o suprafață de lucru. Puneți o cantitate mică de germeni pe jumătățile de jos, apoi o parte din castravetele japoneze se bucură. Completați fiecare cu un burger de ton, apoi întindeți un pic de aioli wasabi deasupra lor. Acoperiți cu blaturi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
VarzăVarză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
WasabiWasabi
AioliAioli
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista