Burger de roșii și Mozzarella
Burgerul de roșii și Mozzarella este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Dacă aveți la îndemână piper, busuioc, mozzarella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Burger de curcan umplut cu Mozzarella cu roșii și busuioc, Burger De Vită Mozzarella, și Burger De Curcan Pesto Și Mozzarella.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 F. feliați o bucată subțire din fundul rotunjit al fiecărei roșii, astfel încât să stea în poziție verticală. Feliați fiecare roșie pe jumătate orizontal. Aranjați jumătățile de roșii, tăiate în sus, pe o tigaie de prăjire superficială sau o foaie de copt cu margini căptușită cu folie.
Stropiți cu uleiul, apoi presărați sare și piper. Împrăștiați usturoiul peste roșii. Prăjiți până se înmoaie și se încălzesc, aproximativ 15 minute. (Roșiile necoapte pot dura cu 5 până la 15 minute mai mult.) Între timp, tăiați mozzarella în șase felii groase de 1/2 inch. Folosind o spatulă, sandwich fiecare felie de brânză între 2 jumătăți de roșii fierbinți. Căldura roșiilor va topi ușor brânza.
Stropiți cu orice sucuri care s-au adunat în tigaia de prăjire și garnisiți cu busuiocul.Bacsis: pentru a felia ușor o brânză moale, cum ar fi mozzarella proaspătă, mai întâi congelați-o timp de 30 de minute. Aduceți feliile la temperatura camerei înainte de a continua cu rețeta.