Burger de roșii și Mozzarella

Burger de roșii și Mozzarella
Burgerul de roșii și Mozzarella este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Dacă aveți la îndemână piper, busuioc, mozzarella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Burger de curcan umplut cu Mozzarella cu roșii și busuioc, Burger De Vită Mozzarella, și Burger De Curcan Pesto Și Mozzarella.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 450 F. feliați o bucată subțire din fundul rotunjit al fiecărei roșii, astfel încât să stea în poziție verticală. Feliați fiecare roșie pe jumătate orizontal. Aranjați jumătățile de roșii, tăiate în sus, pe o tigaie de prăjire superficială sau o foaie de copt cu margini căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Stropiți cu uleiul, apoi presărați sare și piper. Împrăștiați usturoiul peste roșii. Prăjiți până se înmoaie și se încălzesc, aproximativ 15 minute. (Roșiile necoapte pot dura cu 5 până la 15 minute mai mult.) Între timp, tăiați mozzarella în șase felii groase de 1/2 inch. Folosind o spatulă, sandwich fiecare felie de brânză între 2 jumătăți de roșii fierbinți. Căldura roșiilor va topi ușor brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Stropiți cu orice sucuri care s-au adunat în tigaia de prăjire și garnisiți cu busuiocul.Bacsis: pentru a felia ușor o brânză moale, cum ar fi mozzarella proaspătă, mai întâi congelați-o timp de 30 de minute. Aduceți feliile la temperatura camerei înainte de a continua cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă
Brânză MoaleBrânză Moale
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista