Burger

Burger
Burger Reteta ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 25 minute. Această rețetă servește 6. Acest curs principal are 895 calorii, 44G de proteine, și 66g de grăsime per portie. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați untul, mandrina de vită măcinată, uleiul de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, Rețetă de burger de vită (burger elvis cu salată și castraveți), și New York Burger Week: Burger covrig cu brânză de bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un grătar de cărbune și poziționați suportul la 4 inci deasupra căldurii medii-mari sau încălziți un grătar pe gaz la foc mediu-mare. Ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Formați carnea de vită în 6 chiftele, cu diametrul de aproximativ 3 1/2 inci și presărați pe ambele părți cu sare și piper. Grătați burgerii, carbonizați bine pe ambele părți, până aproape, dar nu la fel de bine, așa cum doriți, 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare. (Grătarele cu gaz pot necesita 1 până la 2 minute mai mult de gătit total.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Transferați burgerii într-un raft pentru a vă odihni timp de 5 minute. Topiți fiecare burger cu aproximativ 1/2 lingură de unt și o stropire de pătrunjel tocat. Între timp, prăjiți brioșele englezești pe grătar timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Reîncălziți burgerii pe grătar timp de aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Serviți-le pe brioșele englezești prăjite, acoperite cu feliile de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista