Burger
Burger Reteta ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 25 minute. Această rețetă servește 6. Acest curs principal are 895 calorii, 44G de proteine, și 66g de grăsime per portie. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați untul, mandrina de vită măcinată, uleiul de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, Rețetă de burger de vită (burger elvis cu salată și castraveți), și New York Burger Week: Burger covrig cu brânză de bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar de cărbune și poziționați suportul la 4 inci deasupra căldurii medii-mari sau încălziți un grătar pe gaz la foc mediu-mare. Ungeți ușor grătarul.
Formați carnea de vită în 6 chiftele, cu diametrul de aproximativ 3 1/2 inci și presărați pe ambele părți cu sare și piper. Grătați burgerii, carbonizați bine pe ambele părți, până aproape, dar nu la fel de bine, așa cum doriți, 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare. (Grătarele cu gaz pot necesita 1 până la 2 minute mai mult de gătit total.)
Transferați burgerii într-un raft pentru a vă odihni timp de 5 minute. Topiți fiecare burger cu aproximativ 1/2 lingură de unt și o stropire de pătrunjel tocat. Între timp, prăjiți brioșele englezești pe grătar timp de 2 până la 3 minute.
Reîncălziți burgerii pe grătar timp de aproximativ 1 minut.
Serviți-le pe brioșele englezești prăjite, acoperite cu feliile de roșii.