Burete de sirop de lămâie și vanilie aburit

Burete de sirop de lămâie și vanilie aburit
Burete de sirop de lămâie și vanilie aburit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 722 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți zahăr tos, lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Burete de vanilie aburit cu sos butterscotch și cremă, Prăjituri cu zmeură și afine cu sirop de vanilie-lămâie, și Clătite de ricotta cu lămâie de afine cu sirop de vanilie de mure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați păstăia de vanilie deschisă pe lungime și răzuiți semințele, rezervând păstăia. Zest lamaie. Cremă împreună untul, zahărul, coaja de lămâie și semințele de vanilie până când sunt ușoare și pufoase, apoi adăugați treptat ouăle bătute. Cernem făina și praful de copt și împăturim bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați suficient lapte pentru a da o consistență moale, apoi lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
3
Pentru a face siropul, puneți sucul de lămâie și coaja într-o cratiță mică cu zahărul, apa și păstaia de vanilie rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se încălzește ușor, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi se aduce la fierbere și se fierbe până când amestecul are o consistență siropoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Tăiați lămâia zestată în jumătate de lățimemoduri și tăiați partea de jos și de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Așezați cel mai lat capăt al uneia dintre jumătățile de lămâie într-un vas termorezistent de 1 1/4 litru cu unt și făină și acoperiți cu siropul, rezervând puțin pentru mai târziu. Se amestecă amestecul de burete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Așezați o rundă de pergament de copt deasupra, acoperiți ligheanul cu o bucată de folie (cu o încrețire generoasă în mijloc) și fixați-l cu sfoară.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Puneți bazinul într-o formă de prăjire adâncă și turnați suficientă apă fierbinte în cutie pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale bazinului. Aburiți într-un cuptor preîncălzit la 160° timp de aproximativ 2 ore, până când a crescut bine și ferm la atingere (nu uitați să păstrați apa completată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Întoarceți-vă într-un castron mare de servire și turnați ultimul sirop deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Se servește cu cremă dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista