Bunicul fiert carne de vită
Carnea de vită fiartă a bunicului necesită aproximativ 5 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.98 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 898 calorii. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână câteva frunze de busuioc, conserve de roșii, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Cookie-urile bunicului, Puiul de pompieri al bunicului, și Clătitele speciale ale bunicului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu cu un strat subțire de ulei de măsline extravirgin.
Adăugați ceapa și usturoiul în uleiul fierbinte și transpirați-le până la o culoare caramel foarte moale și foarte ușoară, 20 până la 30 de minute. Opriți focul și rezervați.
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați un strat subțire de ulei în tigaie. Se usucă carnea și se condimentează foarte liberal cu sare și piper. Rumeniti carnea pana se rumeneste peste tot, 12-15 minute.
Curățați cartofii și tăiați-i foarte subțire pe lungime în scânduri. Feliați roșiile care lucrează peste un castron pentru a le prinde sucurile.
Aranjați 1/2 ceapă deasupra cărnii, condimentați cu sare, piper și 1 lingură de cimbru. Aranjați 1/2 cartofii peste ceapă și îmbrăcați cartofii cu un strop liberal de ulei de măsline extravirgin, aproximativ 1 lingură, sare, piper, rozmarin și o mână de brânză proaspăt rasă. Topiți cartofii cu 1/2 roșiile și sucurile lor și condimentați cu sare și piper. Împrăștiați câteva frunze de busuioc rupt. Repetați straturile. Nu adăugați busuioc în stratul superior de roșii.
Acoperiți tigaia și prăjiți carnea la cuptor până când este foarte fragedă, 4 ore. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Pentru a reîncălzi: reîncălziți, acoperit, într-un cuptor preîncălzit la 325 de grade F până se încălzește, 45 de minute până la 1 oră. Scoateți capacul oalei, stropiți partea superioară a cărnii cu ulei, presărați brânză și fierbeți pentru a crusta ușor blatul.
Tăiați prin straturile de cartofi, roșii și ceapă pentru a porționa carnea, serviți în boluri puțin adânci cu pâine crustă și sucuri de tigaie.