Bunicul fiert carne de vită

Bunicul fiert carne de vită
Carnea de vită fiartă a bunicului necesită aproximativ 5 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.98 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 898 calorii. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână câteva frunze de busuioc, conserve de roșii, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Cookie-urile bunicului, Puiul de pompieri al bunicului, și Clătitele speciale ale bunicului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu cu un strat subțire de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și usturoiul în uleiul fierbinte și transpirați-le până la o culoare caramel foarte moale și foarte ușoară, 20 până la 30 de minute. Opriți focul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați un strat subțire de ulei în tigaie. Se usucă carnea și se condimentează foarte liberal cu sare și piper. Rumeniti carnea pana se rumeneste peste tot, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Curățați cartofii și tăiați-i foarte subțire pe lungime în scânduri. Feliați roșiile care lucrează peste un castron pentru a le prinde sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Aranjați 1/2 ceapă deasupra cărnii, condimentați cu sare, piper și 1 lingură de cimbru. Aranjați 1/2 cartofii peste ceapă și îmbrăcați cartofii cu un strop liberal de ulei de măsline extravirgin, aproximativ 1 lingură, sare, piper, rozmarin și o mână de brânză proaspăt rasă. Topiți cartofii cu 1/2 roșiile și sucurile lor și condimentați cu sare și piper. Împrăștiați câteva frunze de busuioc rupt. Repetați straturile. Nu adăugați busuioc în stratul superior de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
RozmarinRozmarin
TomateTomate
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
CarneCarne
SareSare
8
Acoperiți tigaia și prăjiți carnea la cuptor până când este foarte fragedă, 4 ore. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Pentru a reîncălzi: reîncălziți, acoperit, într-un cuptor preîncălzit la 325 de grade F până se încălzește, 45 de minute până la 1 oră. Scoateți capacul oalei, stropiți partea superioară a cărnii cu ulei, presărați brânză și fierbeți pentru a crusta ușor blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Tăiați prin straturile de cartofi, roșii și ceapă pentru a porționa carnea, serviți în boluri puțin adânci cu pâine crustă și sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
CartofiCartofi
TomateTomate
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista