Bunica ' s Custard Torte

Bunica ' s Custard Torte
Nevoie de o desert vegetarian? Torta cu cremă a bunicii ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oul, gălbenușul de ou, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Strawberry Custard Torte, Tort De Cremă De Mure, și Placinta de sah a bunicii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri, amestecați zahărul granulat și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Bateți laptele și coaja de lămâie. Se amestecă la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și este îngroșat și neted, 4 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc. Într-un castron mic, bateți ușor cele 2 gălbenușuri pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți aproximativ 1/4 cană din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri, apoi bateți amestecul de ouă în amestecul de lapte în tigaie. Puneți tigaia într-un castron cu apă cu gheață și amestecați ocazional până se răcește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
5
Înveliți o tigaie de plăcintă de 9 inci, inclusiv jantă, cu spray de ulei de gătit sau unt. Împărțiți patiseria cu unt în două porții, una 2/3 din total și cealaltă 1/ Apăsați porțiunea mai mare într-un disc plat și așezați între două foi de folie de plastic (aproximativ 15 pe 15 in.; foi suprapuse, dacă este necesar, pentru a face suficient de larg).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
6
Rulați într-o rundă de 13 inci cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Cojiți folia de plastic de pe o parte a aluatului; inversați și centrați patiseria peste tigaia pregătită și ușurați ușor în tigaie. Îndepărtați folia de plastic rămasă. Tăiați marginile de patiserie la același nivel cu janta. Dacă există lacrimi în patiserie, apăsați aluatul împreună pentru a repara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
TigaieTigaie
7
Întindeți crema răcită uniform în patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Adunați resturi de patiserie și adăugați la porția rămasă. Apăsați pe un disc și așezați între două foi de folie de plastic (aproximativ 12 pe 15 in.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Rulați într-o rundă de 10 inci cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Îndepărtați folia de plastic de pe o parte a produselor de patiserie, inversați-o și centrați-o peste tigaia pentru plăcintă. Îndepărtați folia de plastic. Tăiați excesul de aluat la același nivel cu janta. Cu dinții unei furculițe, apăsați ușor marginile de patiserie împreună pe jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
10
Bateți ușor albușul de ou pentru a amesteca și periați patiseria doar pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
11
Presărați uniform cu migdale și nuci de pin; apăsați ușor nucile pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
MigdaleMigdale
NuciNuci
12
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până se rumenesc, 30 până la 40 de minute. Se răcește pe un raft cu cel puțin 1 1/2 ore înainte de servire. Când se răcește complet, acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se servește rece sau rece. Cu puțin timp înainte de servire, cernem zahărul pudră deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
14
Patiserie cu unt: într-un robot de bucătărie sau într-un castron, învârtiți sau amestecați 2 căni de făină universală, 6 linguri de zahăr și 1 1/2 lingurițe de praf de copt pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
15
Adăugați 1/2 cană (4 oz.) unt rece, tăiat în bucăți de 1/2 inch. Rotiți sau, cu un blender de patiserie, tăiați untul în amestec de făină până se formează bucăți de mărimea făinii de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Adăugați 1 ou mare și 1 gălbenuș mare de ou; se învârte sau se amestecă cu mâinile până când aluatul se unește. Formați într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
OuăOuă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista