Bunica ' s Custard Torte
Nevoie de o desert vegetarian? Torta cu cremă a bunicii ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oul, gălbenușul de ou, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Strawberry Custard Torte, Tort De Cremă De Mure, și Placinta de sah a bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri, amestecați zahărul granulat și făina.
Bateți laptele și coaja de lămâie. Se amestecă la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și este îngroșat și neted, 4 până la 7 minute.
Se ia de pe foc. Într-un castron mic, bateți ușor cele 2 gălbenușuri pentru a se amesteca.
Bateți aproximativ 1/4 cană din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri, apoi bateți amestecul de ouă în amestecul de lapte în tigaie. Puneți tigaia într-un castron cu apă cu gheață și amestecați ocazional până se răcește, aproximativ 10 minute.
Înveliți o tigaie de plăcintă de 9 inci, inclusiv jantă, cu spray de ulei de gătit sau unt. Împărțiți patiseria cu unt în două porții, una 2/3 din total și cealaltă 1/ Apăsați porțiunea mai mare într-un disc plat și așezați între două foi de folie de plastic (aproximativ 15 pe 15 in.; foi suprapuse, dacă este necesar, pentru a face suficient de larg).
Rulați într-o rundă de 13 inci cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Cojiți folia de plastic de pe o parte a aluatului; inversați și centrați patiseria peste tigaia pregătită și ușurați ușor în tigaie. Îndepărtați folia de plastic rămasă. Tăiați marginile de patiserie la același nivel cu janta. Dacă există lacrimi în patiserie, apăsați aluatul împreună pentru a repara.
Întindeți crema răcită uniform în patiserie.
Adunați resturi de patiserie și adăugați la porția rămasă. Apăsați pe un disc și așezați între două foi de folie de plastic (aproximativ 12 pe 15 in.).
Rulați într-o rundă de 10 inci cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Îndepărtați folia de plastic de pe o parte a produselor de patiserie, inversați-o și centrați-o peste tigaia pentru plăcintă. Îndepărtați folia de plastic. Tăiați excesul de aluat la același nivel cu janta. Cu dinții unei furculițe, apăsați ușor marginile de patiserie împreună pe jantă.
Bateți ușor albușul de ou pentru a amesteca și periați patiseria doar pentru a acoperi.
Presărați uniform cu migdale și nuci de pin; apăsați ușor nucile pe suprafață.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până se rumenesc, 30 până la 40 de minute. Se răcește pe un raft cu cel puțin 1 1/2 ore înainte de servire. Când se răcește complet, acoperiți și răciți.
Se servește rece sau rece. Cu puțin timp înainte de servire, cernem zahărul pudră deasupra.
Patiserie cu unt: într-un robot de bucătărie sau într-un castron, învârtiți sau amestecați 2 căni de făină universală, 6 linguri de zahăr și 1 1/2 lingurițe de praf de copt pentru a amesteca.
Adăugați 1/2 cană (4 oz.) unt rece, tăiat în bucăți de 1/2 inch. Rotiți sau, cu un blender de patiserie, tăiați untul în amestec de făină până se formează bucăți de mărimea făinii de porumb.
Adăugați 1 ou mare și 1 gălbenuș mare de ou; se învârte sau se amestecă cu mâinile până când aluatul se unește. Formați într-o minge.