Bunica mea proaspete piersic Cizmar

Bunica mea proaspete piersic Cizmar
Bunica mea proaspete piersic Cizmar ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție conține 309 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 75 de cenți pe porție. Funcționează bine ca un desert ieftin. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cizmarul de piersici al bunicii, Cizmarul de piersici al bunicii, și Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista