Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone

Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone
Supa de legume și Minestrone-le bouillon de l lincalgumes et la minestrone ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 160 de calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ați servi supa în boluri, adăugați morcovul și feniculul și continuați să gătiți, adăugați roșiile și fierbeți acoperite și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Minestronă Vegetală, Minestrone Rădăcină-Legume, și Minestrone de legume de vară.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Chianti. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista