Bulion De Pui De Bază
Supa de pui de bază ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $2.07 pe portie. O porție conține 483 calorii, 38g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, țelină, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Bulion De Pui De Bază, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Supă cu bile Matzo cu chiftele de pui și bulion de pui de casă.
Instrucțiuni
Spălați tot puiul sub apă rece.
Așezați într-o oală mare, grea, adâncă, care nu este prea largă și acoperiți cu apă (8 până la 10 căni). Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți, neacoperit, degresând spuma pe măsură ce se ridică în vârf. Continuați să fierbeți și să degresați 30 până la 45 de minute sau până când bulionul este limpede.
Adăugați 2 căni de apă rece pentru a aduce spumă suplimentară la suprafață și degresați din nou până când este limpede.
În timp ce bulionul fierbe, apăsați cuișoarele în ceapă.
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, păstârnacul, boabele de piper, frunzele de dafin, crenguțele de pătrunjel și sarea după gust în oală și fierbeți, parțial acoperite, timp de 1 oră.
De pe foc, lăsați bulionul să se răcească ușor, apoi scoateți puiul și legumele, rezervându-le dacă doriți. Tapetați o strecurătoare mare sau o strecurătoare cu pânză de brânză și strecurați bulionul într-un castron mare. Îndepărtați cât mai multă grăsime de pe suprafață cu o cană degresantă, o strecurătoare de sos sau o lingură mare sau pentru utilizare a doua zi, răciți bulionul peste noapte și îndepărtați grăsimea congelată înainte de reîncălzire.
Pentru a servi, reîncălziți supa pentru a fierbe. Reglați sarea după gust. Se toarnă în boluri și se presară mărar și pătrunjel.
Bulionul poate fi păstrat și la frigider până la 5 zile sau congelat în recipiente cu 1 sau 2 căni.
Variații: bulion de pui ORIENTAL înlocuiți cuișoarele, ceapa, morcovii, țelina, păstârnacul, frunzele de dafin, pătrunjelul și mărarul cu o bucată de ghimbir de 3 inci care a fost curățată și tăiată în 4 bucăți, 2 scallions, 4 căței de usturoi și 1 linguriță de Szechuan sau boabe de piper negru.Bulion de pui prăjit înlocuiți puiul crud cu oasele a două găini prăjite, dar folosiți aceleași legume și condimente ca în bulionul de pui de bază. Simmer, parțial acoperit, timp de 2 ore.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;