Bulion De Pui De Bază

Bulion De Pui De Bază
Supa de pui de bază ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $2.07 pe portie. O porție conține 483 calorii, 38g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, țelină, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Bulion De Pui De Bază, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Supă cu bile Matzo cu chiftele de pui și bulion de pui de casă.

Instrucțiuni

1
Spălați tot puiul sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
2
Așezați într-o oală mare, grea, adâncă, care nu este prea largă și acoperiți cu apă (8 până la 10 căni). Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți, neacoperit, degresând spuma pe măsură ce se ridică în vârf. Continuați să fierbeți și să degresați 30 până la 45 de minute sau până când bulionul este limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați 2 căni de apă rece pentru a aduce spumă suplimentară la suprafață și degresați din nou până când este limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
În timp ce bulionul fierbe, apăsați cuișoarele în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
BulionBulion
CeapăCeapă
5
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, păstârnacul, boabele de piper, frunzele de dafin, crenguțele de pătrunjel și sarea după gust în oală și fierbeți, parțial acoperite, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
PăstârnacPăstârnac
țelinățelină
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
De pe foc, lăsați bulionul să se răcească ușor, apoi scoateți puiul și legumele, rezervându-le dacă doriți. Tapetați o strecurătoare mare sau o strecurătoare cu pânză de brânză și strecurați bulionul într-un castron mare. Îndepărtați cât mai multă grăsime de pe suprafață cu o cană degresantă, o strecurătoare de sos sau o lingură mare sau pentru utilizare a doua zi, răciți bulionul peste noapte și îndepărtați grăsimea congelată înainte de reîncălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SitaSita
BolBol
7
Pentru a servi, reîncălziți supa pentru a fierbe. Reglați sarea după gust. Se toarnă în boluri și se presară mărar și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
MărarMărar
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
8
Bulionul poate fi păstrat și la frigider până la 5 zile sau congelat în recipiente cu 1 sau 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
9
Variații: bulion de pui ORIENTAL înlocuiți cuișoarele, ceapa, morcovii, țelina, păstârnacul, frunzele de dafin, pătrunjelul și mărarul cu o bucată de ghimbir de 3 inci care a fost curățată și tăiată în 4 bucăți, 2 scallions, 4 căței de usturoi și 1 linguriță de Szechuan sau boabe de piper negru.Bulion de pui prăjit înlocuiți puiul crud cu oasele a două găini prăjite, dar folosiți aceleași legume și condimente ca în bulionul de pui de bază. Simmer, parțial acoperit, timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Pui PrăjitPui Prăjit
BulionBulion
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Frunze De DafinFrunze De Dafin
GhimbirGhimbir
CondimenteCondimente
LegumeLegume
Ceapa VerdeCeapa Verde
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
PăstârnacPăstârnac
țelinățelină
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CeapăCeapă
MărarMărar
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista